«Ми боремося. Завжди. Як би важко не було», - Ольга Харлан завоювала «бронзу» в Сеулі та пройшла першу кваліфікацію на Олімпійські ігри

Текст
меньший

Миколаївська фехтувальниця Ольга Харлан продовжує завойовувати медалі на міжнародних турнірах, готуючись до Олімпійських ігор 2024. Цього разу вона стала бронзовою призеркою Гран-прі з фехтування в південнокорейському Сеулі.

“Кожен подіум, кожен підйом українського прапору на міжнародній арені - дуже емоційно та дуже важливо🇺🇦 Ми боремося. Завжди. Як би важко не було. Перший кваліфікаційний турнір на Олімпійські Ігри 2024 пройшов, можна сказати, вдало. Працюємо далі”, — Харлан поділилася своїми емоціями від змагань в Instagram.

Зауважимо, що на етапі Гран-прі у Сеулі, які також були першими кваліфікаційними у відборі на Олімпіаду-2024 в Парижі, Україну представляли троє фехтувальників: Ольга Харлан, Юрій Цап та Андрій Ягодка.

Під час змагань Харлан фехтувала та перемогла француженку Сиріль Рю, медалістку Кубків світу та Гран-прі Шао Які з Китаю, Чжон Інхе з Республіки Корея та призерку чемпіонату світу та Європи Анну Мартон з Угорщини.

У півфіналі миколаївчанці випала серйозна суперниця — француженка Сарі Бальцер, що посідає 5 місце у світовому рейтингу. Ольга поступилась їй з рахунком 10:15, але заслужено завоювала бронзу.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: