Ольга Харлан розповіла, як її батьки у Миколаєві вже п'ять місяців сплять у подвалі

Текст
меньший

Фехтувальниця з Миколаєва Ольга Харлан, розповіла, як живуть її батьки під час війни, які залишились у місті. Про це пише ТСН .


На момент повномасштабного вторгнення РФ на територію України спортсменка перебувала за кордоном, а ось її батьки залишилися вдома. Ольга зізналася, що вмовляла їх виїхати до неї, проте вони відмовились. Лише першого місяця повномасштабної війни батьки Олі поїхали на захід України, а потім повернулися до Миколаєва.


"Переконати їх дуже складно. Я дуже на цьому наполягала, але вони мені дали зрозуміти, що вони нікуди не поїдуть. Там їхні батьки, там їхній будинок, і вони, якщо доведеться, я впевнена, що стануть перед танками", - розповіла Харлан. в інтерв'ю "Rostyslove Production".


Як зізналася спортсменка, її мама та тато ночують у підвалі, щоб почуватися у безпеці.


"Я знаю, що мої батьки, вони не хочуть їхати, не хочуть їхати з їхнього будинку, тому що Миколаїв - це їхній будинок. Вони не хочуть віддавати комусь Миколаїв. Я розумію, що мама сказала: "Не дай Боже, вони прорвуться, і тільки тоді ми поїдемо". Обстріли – це дуже страшно, це жахливо. Мої батьки вже п'ять місяців, бо перший місяць вони були в Івано-Франківську, ночують у підвалі. Ми живемо у приватному будинку, але вже п'ять місяців, можна сказати, вони мешкають під землею", - поділилася Оля.


Сама ж Харлан зараз перебуває у свого хлопця в Італії, куди поїхала до 24 лютого. Також Ольга забрала до себе свою рідну сестру із племінником.


"Я зараз в Італії, в Болоньї. І тут я була 16 лютого, тут я перебуваю багато часу вже. Я тут тренувалася і тренуюсь. Після 24 лютого я забрала свою рідну сестру зі своїм племінником. Вже шість місяців вони тут", - зазначила Оля.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: