В Николаеве презентовали уникальный календарь, на страницах которого позируют мамы деток с инвалидностью

Текст
меньший

В библиотеке им Кропивницкого на ул. Потёмкинская, 143А в Николаеве состоялась презентация уникального календаря «Особлива душа українки», на страницах которого позируют мамы деток с инвалидностью. Об этом сообщил депутат Николаевского городского совета Юрий Степанец на своей странице в социальной сети Facebook.
"Саме це був, є та буде основний меседж та головна місія соціального календаря «Особлива душа українки», до розробки якого я долучився за ініціативою Валентина Ткаченко.
Від діалогу ми перейшли відразу до справи та почали малювати дизайн майбутнього календаря. Благо для такої справи потрібні руки, а не ноги. Скажу чесно, було не просто, бо «вкусовщіна дєло тонкоє», але шляхом проб та ще декількох проб ми все ж таки зупинились на одному із варіантів. І як на мене вийшла цукерочка, бо з такими мамами інакше бути і не могло. Але зараз не про картинку, а контекст. Кожна зі сторінок календаря розказує маленьку історію матусі про її дитину. Маленьку історію ВЕЛИКОЇ МАТЕРИНСЬКОЇ ЛЮБОВІ. Любові, котра не має діагнозу.
Вчора був офіційний та довгоочікуваний етап проробленої роботи над проєктом від ОБФ "Доброта и Доверие" та кожна із матусь отримала календар. Я вдячний кожній героїні цього календаря, бо ви - МОТИВАЦІЯ! Я вдячний бути частинкою цього проєкту", - написал он.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: