«Выбивал окна и помогал всем выбраться»: во время авиаудара в Николаевской ОГА находились два зама Кима

Текст
меньший

Во время авиаудара российскими оккупантами по зданию Николаевской областной государственной администрации, в помещении находились два заместителя главы ОГА - Георгий Решетилов и Игорь Кузьмин. Оба чиновника сообщили о своем состоянии на своих страницах в социальных сетях.
"Багато людей пише, переживає, не всім є можливість відповісти. Живий, цілий. Російські пі*а**си не дочекаються", - написал Георгий Решетилов.
Вице-губернатор Игорь Кузьмин получил осколочные ранения.
"Друзі, я надзвичайно вдячний вам за слова підтримки. Зараз просте питання "як ти?" звучить як найвищий прояв турботи. Зі мною, дякуючи Богу, все добре. Отримав незначні осколкові поранення, але це дрібниці, порівняно з тим, скільки горя приносить щодня на нашу землю ворог. Сьогодні загинули мої колеги. Люди, які працювали, мріяли, жили… Важко підібрати слова, щоб передати свої почуття. Ми ніколи цього не пробачимо. Ворог підступний, ниций та боягузливий. Обстрілює школи, пологові будинки, садочки, адміністративні будівлі та оселі українців. Не ігноруйте сигнали тривоги! Бережіть себе та своїх рідних. Миколаївщина, незважаючи ні на що, обороняється і ніколи не здасться окупантам. Ворог отримає адекватну відповідь. Все буде Україна", - написал он.
Народный депутат Александр Пасечный уточнил, что Кузьмин помогал спастись остальным.
"Заступник голови Миколаївської обласної військової адміністрації Ігор Кузьмін чудом вижив під час авіаудару російської ракети по будівлі ОДА в Миколаївській області. На дев'яту годину ранку було призначено засідання щодо нагальних питань життя області під час війни, на яке поспішав і я. Кузьмін прийшов раніше, знаходився в коридор між першим та другим поверхами, декілька кроків не дійшов до кабінету, як пролунав сильний вибух. Внаслідок якого Ігор Кузьмін отримав незначні оскольчаті поранення. Однак, попри поранення, він почав вибивати вікна та виводити постраждалих з приміщення ОДА", - поделился нардеп.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: