Миколаївські морпіхи розповіли, як збили російський штурмовик Су-25

Текст
меньший

Бійці 36-ої окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського розповіли як збили російський штурмовик Су-25.


Відповідне відео опубліковано на сторінці бригади у Facebook.


— За допомогою засобів технічної розвідки на нашому пункті управління відобразилась повітряна ціль. Ми одразу ж передали усю необхідну інформацію мобільній вогневій групі, — розповів морський піхотинець Артем.


За словами морпіха «Маузера», він вже був готовий і тільки чекав на ціль.


— Він пішов боковим курсом, зліва-направо. Відстань була достатньою, щоб відпрацювати, я навів, захопив ціль і, у той момент, коли літак почав відвертати від нас, зробив пуск. Ракета швидко його наздогнала і знищила, — розповів «Маузер».


За словами морських піхотинців, ворог застосовує авіацію майже щодня.


— Головне для нас не дати ворогу відпрацювати по підрозділах, які ми прикриваємо. Адже дуже боляче, коли ворогу це вдається, бо постійно думаєш, що міг би зробити ще більше, — додав морпіх.


Часу у зенітників завжди обмаль. Наші підрозділи продовжують вибивати ворога з Херсонщини. А це значить, що ворог знову підійматиме у небо свої літаки.


— Їдемо на полювання. Впевнений, ще буде не один ворожий літак або гелікоптер, який морські піхотинці назавжди приземлять, — сідаючи у машину, сказав «Маузер».

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: