Миколаївський нардеп Гайду передав військовим моторний човен для евакуації

Текст
меньший

Моторний човен, який потрібний українським захисникам на південному напрямку, поїхав на фронт завдяки народному депутату України Олександру Гайду, що був обраний до Верховної Ради у Миколаївській області.


Про це йде мова у соцмережах.

— Допомогу на фронт ми надаємо регулярно. Це автомобілі, дрони, спальники, каремати, намети, продукти, медикаменти. А ось моторний човен військові попросили вперше. Не називатиму напрям, де зараз служать хлопці, яким вона потрібна — там зараз дуже гаряче, і на жаль, є загиблі та поранені. А човен потрібний якраз для швидшої евакуації, — розповів Олександр Гайду.


Військовим, які приїхали забирати плавзасіб, техніка сподобалася — двигун швидкий, а отже, човен зможе оперативно довезти куди потрібно кілька людей, а також вантаж. Коли час йде на хвилини для порятунку життя, швидкість має велике значення.


— Дуже сподіваюся, що човен допоможе нашим військовим у виконанні завдань. І незабаром ми почуємо позитивні новини не лише про перемоги нашої армії в Харківській області, а й на півдні, на Херсонщині. Впевнений, що Херсон обов'язково повернеться додому, – додав Олександр Гайду.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: