Олександр Гайду вручив державну нагороду керівнику Миколаївського онкоцентру Дмитру Лагочеву

Текст
меньший
Дмитра Лагочева знають в Миколаєві та області, як професійного лікаря анастезіолога та керівника Миколаївського онкоцентру. Під час воєнного стану – медзаклад перетворився на госпіталь, де приймали поранених, робили екстрені операції і продовжили лікувати онкохворих.

Народний депутат України Олександр Гайду від імені парламенту вручив грамоту Верховної Ради України за заслуги перед українським народом головному лікарю Миколаївського обласного центру онкології Дмитру Лагочеву.

- Не зважаючи на складні воєнні реалії, обстрілів онкоцентру та міста – ви працювали та продовжуєте надавати високоякісні медичні послуги пацієнтам. І навіть у цей складний час розвиваєте можливості медичного закладу. Ви зберегли 90% колективу під час війни і це дуже високий показник, – заявив народний депутат Олександр Гайду. Дмитро Лагочев подякував нардепу за постійну підтримку медичного закладу. - Для мене велика честь отримати високу державну нагороду. Працюємо далі, розвиваємо медицину, допомагаємо нашим жителям, - зазначив головний лікар онкоцентру Дмитро Лагочев. Народний депутат подякував колективу Миколаївського онкоцентру за віддану роботу та допомогу жителям у воєнний час.
Нагадаємо: до війни завдяки підтримці Олександра Гайду в онкоцентрі з'явилися сучасний рентген – апарат, апарати УЗД та ШВЛ. Також було відремонтовано радіологічний корпус. З початком повномасштабної війни команда нардепа допомагає лікарні медикаментами та продуктами.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: