КП «Миколаївоблтеплоенерго» отримало сучасний аварійно-відновлювальний автомобіль

Текст
меньший
ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” отримало нового помічника. Йдеться про аварійно-ремонтний автомобіль. Його в рамках технічної допомоги передало USAID.

Сьогодні, 24 травня, на підприємстві показали, на що здатна автівка.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Це справді класний подарунок для енергетиків. Автомобіль значно полегшує непросту роботу комунальників. Він обладнаний всім, що необхідно, аби швидко та ефективно ліквідувати аварію на теплових мережах.

Автівка оснащена генераторами, пневматическими молотам. Є там і мастильна станція, насос, полірувальна машина, домкрат, пневматичні заглушки для ущільнення труб, зварювальний апарат з киснем до нього. Годі й казати про більш дрібний інструмент, як от лопати, молотки тощо.

В машині є місце для перевезення ремонтних бригад в комфортних умовах.

- Вона повністю забезпечує автономну роботу аварійної служби, мобільність наших брига. Це дозволяє нам оперативно реагувати на виклики в опалювальний сезон, а в період підготовки до нього здійснювати реконструкцію теплових мереж, замінювати аварійні ділянки, - розповіла заступник директора підприємства Катерина Куценко.

Аварійно-ремонтних автомобіль замовили спеціально для ОКП “Миколаївоблтеплоенерго”. Він новий. До цього на підприємстві використовували застарілу техніку. Звісно, вона програє новій автівці по комфорту та комплектації.

Підприємство обслуговує 8 теплових районів. Наразі його фахівці активно готують теплові мережі до опалювального періоду. Роботи багато. Тому такий автомобіль після завершення реєстрації відразу почне працювати за призначенням.

Катерина Куценко зазначила: USAID не вперше допомагає Миколаєву.

- Від USAID ми отримали надзвичайно важливу для підприємства та міста допомогу. Це сталеві труби різного діаметру, які будуть використані для заміни пошкоджених ділянок, екскаватор-навантажувач JCB, модульні твердопаливні котельні, які забезпечуватимуть автономну роботу критичної інфраструктури, генератори. Ми дуже вдячні міжнародним донорам за допомогу та співпрацю, а також міській раді, яка допомагає нам співпрацювати з міжнародними донорами та отримувати такі важливі подарунки, - додала Катерина Куценко.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: