«Нібулон» переніс штаб-квартиру та персонал із Миколаєва

Текст
меньший

Безпосередня шкода «Нібулону» від війни склала 416 мільйонів доларів.Про це йдеться в аналітичній публікації Bloomberg.

20 000 гектарів сільськогосподарських угідь окуповані або стали непридатними внаслідок війни, зернові склади, які були вкрадені російськими компаніями, або через блокування Москвою річкового та морського сполучення України.

З рекордних 5,6 млн. тонн, експортованих 2021 року, обсяги компанії у березні-серпні 2022 року скоротилися на 88%. 40% із 6000 співробітників «Нібулону» досі не можуть працювати через те, що воюють на фронті або стали внутрішньо переміщеними особами.

Незважаючи на це, нинішній керівник Андрій Вадатурський залишається оптимістом щодо майбутнього компанії. Він планує презентувати аргументи для продовження курсу компанії перед деякими з 29 банків – від комерційних установ до міжнародних фінансистів, таких як Європейський банк реконструкції та розвитку, які профінансували частину інвестицій «Нібулону» у розмірі 2,3 мільярда доларів з моменту його створення.

Андрій Вадатурський вперше з моменту заснування компанії переніс її штаб-квартиру та персонал із Миколаєва на користь безпеки та більшої ефективності.

"Нібулон" не буде таким, як раніше. Вже не буде так як до смерті батька», – резюмує Андрій Вадатурський.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: