У «Миколаївоблтеплоенерго» розповіли, чому у квартирах містян негарячі батареї

Текст
меньший

У «Миколаївоблтеплоенерго» повідомили, що на підприємство надійшли десятки скарг від городян з питаннями: "Де тепло?", "Чому батареї теплі, а не гарячі?".

Як пояснили на ОКП, причин кілька, тому з'ясовуємо із чим це пов'язано:

«У Миколаєві, як і по всій Україні, запроваджено стабілізаційні/аварійні відключення електричної енергії. У період відсутності електричної енергії роботу припиняють об'єкти теплопостачання.

З появою електропостачання фахівці ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" невідкладно відновлюють роботу котелень та пуск теплоносія до будинків городян.

Теплопостачання – це технічно складний процес, і після запуску в роботу об'єктів потрібен час, щоб теплоносій був транспортований до кожного житлового будинку. Це не відбувається миттєво», – повідомили на підприємстві.

Крім того, у «Миколаївоблтеплоенерго» попросили подбати про те, щоб внутрішньобудинкова система опалення функціонувала як годиться: не було повітряних пробок, прикритих засувок тощо.

«Також у черговий раз просимо городян самостійно не втручатися в роботу системи опалення і не використовувати хімічно очищену воду з радіаторів для власних потреб, це може викликати відсутність теплопостачання в будинку», - закликали в ОКП.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: