Скільки отримують вчителі та директори шкіл у Миколаївській області та інших регіонах

Текст
меньший

Середня зарплата вчителів та директорів значно відрізняється по регіонах, пише УП .


У МОН надали таблицю, в якій показано розрахунок середніх зарплат директорів та вчителів з різним стажем та категоріями.


Наприклад, директор має отримувати близько 16 тис. грн., вчителі від 10,5 до 13,8 тис. грн.


Департамент освіти Запорізької ОДА повідомив, що зарплати директора коливаються від 11,9 до 22,9 тис. грн., а вчителів – від 6,7 до 21 тис. грн.


У Миколаївській ОДА надали інформацію про річну заробітну плату разом із податками. Тож директор у школі на Миколаївщині отримує близько 22,3 тис. грн на місяць, а вчителі – від 6,2 тис. грн до 19,8 тис. грн.


На Одещині схожа ситуація. Директори одержують 22,3 тис. грн., а заробітну плату вчителів узагальнено до суми 17 тис. грн. у місяць.


У Кіровоградській, Київській та Львівській областях директори шкіл одержують близько 13 тис. грн., а вчителі від 7,6 тис. до 13,8 тис. грн.


Ситуація у Полтавській області близька до сплати в Миколаївській області – зарплати становлять від 6,7 тис. грн до 12,5 тис.грн.


У керівників та викладачів у Харкові є одні з найвищих зарплат. Сплата складає від 10,3 тис. до 18,4 тис. грн.


У Херсонській, Хмельницькій та Черкаській областях директори шкіл отримують близько 16 тис. грн., а вчителі – від 7,4 тис. грн. до 15 тис. Грн.


У Луганській області за даними 2022 року викладачі шкіл отримували від 10 тис. грн до 15,5 тис. грн, а керівники – понад 16 тис. грн.


У Чернівецькій області керівники шкіл одержують від 11,4 тис. грн. до 14,3 тис. грн., а вчителі – від 10,3 тис. грн. до 17 тис. Грн.


Департаменти освіти і науки Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Рівненської та Чернігівської ВВ зазначили, що не є розпорядниками інформації, що запитується.


Запит проігнорували у департаментах освіти та науки:


Вінницькій;

Донецькій;

Закарпатській;

Сумський;

Тернопільська ОВА.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: