Миколаївський нардеп розповів, завдяки кому Україна буде з хлібом попри всі перепони

Текст
меньший

Завдяки румунській компанії, не дивлячись на війну, Україна та увесь світ буде з хлібом. Про це повідомив народний депутат України Олександр Гайду на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».
"СВІТ МАЄ БУТИ З ХЛІБОМ! 🌾🍞 Мали в Румунії відверту розмову з Василє Варвароєм - генеральним менеджером компанії Cargill регіону Дунай / Україна, яка є одним з найбільших у світі виробників і трейдерів харчових, сільськогосподарських, промислових продуктів. Нещодавно компанія, історія якої налічує понад 150 років, придбала термінал на Одещині - у морському порту Південний. Це масштабний проект із елеватором, терміналом, новим морським причалом із глибоководним каналом. На жаль, сьогодні ці потужності простоюють, чекаючи, поки країна - терорист припинить тероризувати Україну та весь світ.
Однак компанія Cargill - одна з тих, яка вивозить українське зерно альтернативними шляхами через Румунію. Тут тримають руку на пульсі і очікують, що скоро наші порти будуть розблоковані. А отже наші аграрії зможуть продати своє збіжжя, отримати дохід, сплатити зарплати своїм працівникам та запланувати посівну наступного року. І головне - Україна та світ будуть з хлібом. Віримо у це і ми!🇺🇦🌾", - написав Гайду.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: