Гроші за марки з російським кораблем спрямують до дитячої лікарні Миколаєва

Текст
меньший

Підбито підсумки аукціону зі збору коштів на купівлю обладнання для Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні.


Щасливими володарями марок з автографом президента, на яких зображено російський корабель, стали Юлія Ященко та фонд з Ліона Rezo 1901 року, пишуть Факти .


Видання Телеграф спільно з волонтерами Танею Сохар та Анею Голубковою вирішили зробити дорогу, але потрібну покупку для Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні. Йдеться про електроенцефалограф з монітором церебральних функцій, вартість якого 1,1 млн грн.


Для збору потрібної суми і було оголошено аукціон, головним лотом якого стали марки "Російський військовий корабель, йди..." за підписом президента України Володимира Зеленського.


На кону було два комплекти марок від Укрпошти — один для розіграшу між тими, хто дасть суму від 200 грн на вказані реквізити, ще один комплект мав дістатись тому, хто зробить максимальну пожертву. Розіграш закінчився 18 липня, на електроенцефалографі зібрано 300 тис. грн!


Переможця розіграшу - Юлія Ященко - була визначена методом випадкового вибору за допомогою відомого онлайн-генератора випадкових чисел Random.org

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: