У Миколаївській області через обстріли горіли склади, ліс, поля, магазин та автокооператив

Текст
меньший

На Миколаївщині за минулу добу через влучання боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій виникло 6 пожеж.


Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.


Через ворожу ракету сталася пожежа в складських приміщеннях в Інгульському районі м. Миколаєва площею 1 500 кв. м. До гасіння залучалися пожежні 2, 3, 4, 16 державних пожежно-рятувальних частин 2 ДПРЗ та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Пожежу ліквідовано через 4 години з моменту її виникнення.


Також через рашистські обстріли горіли суха трава та пожнивні залишки за межами с. Зелений Клин у Баштанському районі. Черговим караулом 7 ДПРЧ пожежу площею 4,8 га ліквідовано.


Внаслідок бойових дій зафіксовано пожежу лісових насаджень та хвойного настилу на території Галицинівського лісового урочища. Полум'я перекинулося на вершини дерев. Спільними зусиллями пожежників 5 ДПРЧ, Галицинівського загону місцевої пожежної охорони та рятувальників 5 взводу державного воєнізованого гірничо-рятувального загону пожежу площею 5,1 га (з них 1,5 га верхової) ліквідовано. Для цього знадобилося понад 2 години.


Внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків загорілися пожнивні залишки, лісосмуги та чагарники на відкритій території за межами с. Калинівка Миколаївського району. Пожежники 16 ДПРЧ його ліквідували на площі 4 га.


Вночі, 22 липня, внаслідок ворожих обстрілів виникла пожежа в магазині будматеріалів у смт Первомайське Миколаївського району. Чергова варта 16 ДПСЧ, яка прибула на місце, ліквідувала горіння площею 80 кв. м, не допустивши перекидання полум'я на розташований приватний житловий будинок.


У цьому ж населеному пункті ще один снаряд ворога «денацифікував» автогаражний кооператив. Знищено 10 гаражів, виникла пожежа. Горіння площею 400 кв. м ліквідували пожежники 16 ДПРЧ. Врятовано від знищення вогнем 4 гаражі.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: