Миколаїв та область ворог обстрілював РСЗВ та С-300

Текст
меньший

Ворожі сили Росії щодня обстрілюють Миколаївську область. Найбільше від обстрілів страждають громади Миколаївського, Баштанського районів, а також Миколаїв.


Про це повідомляється у зведенні Миколаївської обласної військової адміністрації.


м. Миколаїв:


За інформацією ОК «Південь», 18 серпня в Миколаєві вкотре атакували об'єкти портової інфраструктури. Постраждалих немає.


Вночі 19 серпня, близько 04:00, місто зазнало обстрілів ракетами типу С-300. Три ворожі ракети знову поцілили у ЧНУ імені Петра Могили, пошкоджено навколишні будинки. Попередньо, одна людина дістала поранення.


У іншому районі міста пошкоджено підприємство. За попередньою інформацією, постраждалих немає.


Миколаївський район:


Вдень 18 серпня, о 12:55, зафіксовано ворожі обстріли у с. Галицинове Галицинівської громади. Внаслідок влучення касетних боєприпасів РСЗВ «Смерч» пошкоджено кілька житлових будинків, зруйновано будівлю пожежної частини та знищено пожежний автомобіль. Троє людей дістали поранень.


Баштанський район:


Вчора 18 серпня, орієнтовно о 9:30 та 17:30, були обстріли на території Широківської громади. Також громада перебувала під обстрілами з 22:00 18 серпня до 04:00 19 серпня. Влучення були за межами населених пунктів. Постраждалих немає.


Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.


У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: