Миколаївським підприємцям пропонують евакуювати свій бізнес до Черкащини

Текст
меньший

Громадська спілка "ЦЕНТР РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ" приймає запити підприємців з регіонів, які зазнали військового вторгнення, на допомогу у підготовці та реалізації переміщення їхнього бізнесу до Черкаської області.


Про це повідомили у громадській організації.


«Багато підприємців, чий бізнес опинився в зонах бойових дій, довелося зіткнутися не лише з втратою ринків сировини та збуту продукції, руйнуванням звичних логістичних схем, систем кредитування тощо, а й фізичним знищенням своєї справи. Звичайно, основними пріоритетами завжди були і будуть людське життя, здоров'я, безпека, свобода та гідність. Але слід пам'ятати, будь-яка війна є протистоянням як військовим, а й економічним. Переможцями стають ті країни, які мають більшу військову міць, більш мотивованих захисників та сильніші національні економіки. Тому дуже важливо зберегти бізнеси Вашого регіону та дати їм нове дихання щодо безпечної території», - сказано в листі організації.


У громадському союзі готові надати на безоплатній основі необхідні консультації, юридичну допомогу, підбір варіантів промислових майданчиків та приміщень, пошук персоналу, налагодження комунікацій із представниками місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування.


Контактний телефон: +38 097 308 48 01


E-mail: [email protected]

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: