Одесити готові приймати евакуйованих, - Кім про опалювальний сезон у Миколаєві

Текст
меньший

Миколаїв та область активно готують до опалювального сезону.


Докладно про це розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім в ефірі телемарафону.

- По повній готуємося до сезону, у нас тут як мурашник. Основні проблеми та ризики — це військові, знищення чогось, що може вплинути на теплопостачання чи електропостачання... Готуємо пункти опалення, плануємо план евакуації для людей. Дякую пані Верещук, вона домовилася, підготувала близько 40 тисяч місць в Одесі на той випадок, якщо у нас щось, не дай Боже, буде, щоб ми могли відреагувати. Ми опрацьовуємо всі плани, – розповів Кім.

При цьому, американська гуманітарна група готує десятки тисяч ковдр, «про всяк випадок», багато з них будуть направлені в Миколаїв.


Відповідаючи на запитання про те, яка у Миколаївській області ситуація з дровами, Кім відповів, що погана, тому що багато йде на зміцнення військовослужбовців.

- Загалом на півдні не все страшно. "Я взагалі сподіваюся, що нам вистачить газу і не доведеться використовувати тверде паливо", - заспокоїв він.

На сьогоднішній день, як стверджує Кім, Миколаївська область – у п'ятірці лідерів в Україні за темпами та рівнем підготовки до опалювального сезону.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: