Депутат Николаевского горсовета заявил, что 80 лет назад украинцы гибли из-за «мерзкой империи»

Текст
меньший

Депутат Николаевского городского совета от партии "Европейская солидарность" Станислав Мартиросов заявил, что 80 лет назад, когда Германия напала на Советский Союз, на самом деле украинцы гибли ради победы "мерзкой империи". Такое мнение он высказал на своей странице в социальной сети "Фейсбук". Ниже приводим пост депутата городского совета без каких-либо правок.

"80 років тому нацистська Німеччина здійснила напад на комуністичну Росію. Гітлер зрозумів, що, якщо він не завдасть цього попереджувального удару, за кілька тижнів по ньому вдарить Сталін. Так почалась німецька-російська війна у рамках Другої Світової війни. Україні та українцям ця війна принесла незчисленні руйнування, загибель та страждання величезної кількості людей та НЕ принесла свободи та незалежності. Мільйони українців змушені були воювати та гинути задля перемоги огидної та мерзенної імперії, яка і тоді і сьогодні не вважає їх за людей та не знаходить навіть слів подяки за їх жертву. Дивуєшся тим українцям, які й досі захоплюються тими подіями та мріють про їх повернення. Згадуючи та поминаючи всіх жертв тої жахливої бійні хочеться всім нам побажати одного – щоби українці ніколи більше, не маючи вибору, не гинули у чужих арміях та чужих війнах заради власної неволі", - написал Мартиросов.
Отметим, что сегодня в Украине отдают дань памяти погибшим в войне 1941-1945 годах. Сегодня ровно 80 лет, как войска Германии напали на Советский Союз.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: