Директор КП на нараді переконував, що «ми бомбимо Донбас», – Сєнкевич

Текст
меньший

Міський голова Олександр Сенкевич здогадувався, що директор комунального підприємства «Миколаївська ритуальна служба» Олександр Сагайдак є колаборантом.


Про це мер повідомив в інтерв'ю виданню НВ .

— Це простежувалося: було дві розмови, і остання вилилася в те, що я на апаратній нараді при всіх сказав, що якщо я чутиму такі речі, то ви будете звільнені. Що це за речі? Якісь думки про те, що нам не вистачає інформації, щоб знайти відповіді від кого летять ці ракети і так далі. Власне, після другого такого випадку я усунув його від проведення апаратних нарад, і ми відключили його від рації, де велися наші переговори , – повідомив він.

Проросійські міркування Олександра Сагайдака на нарадах звучали у квітні цього року.

-Ми (керівники підрозділів міської ради, – ред.) якийсь час збиралися на обід у різних місцях, і на одному з таких обідів він сказав, що ми вісім років бомбили Донбас, і тут це спрацювало на деяких — що це за така інформація, що ми «бомбили Донбас»? Розкажи нам. І він почав нам розповідати, що «ми не знаємо, що нам не всі говорять», тобто стандартні російські наративи, якими прокачують слабкі уми. І ми тоді просто його усунули для того, щоб не надавати йому якоїсь важливої інформації. А згодом ми дізналися, що його взяли в розробку СБУ, стежили за ним, як він передавав інформацію, їздив на блокпости і таке інше. Я завжди говорю, що останню точку в будь-якій справі поставить суд. Але я зневажаю тих людей, які співпрацюють з окупантами, наводять ракети, - Додав він.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: