Коренев просит отстранить его от служебных обязанностей на время расследования по делу Соборной площади

Текст
меньший
Вице-мэр Николаева и директор Департамента ЖКХ Николаевского городского совета Сергей Коренев попросил отстранить его от служебных обязанностей.

Вице-мэр Николаева, директор Департамента ЖКХ Николаевского городского совета Сергей Коренев попросил отстранить его от служебных обязанностей. Об этом он написал на своей странице в Facebook. Ниже приводим полный текст заявления Сергея Коренева на языке оригинала.

Шановні депутати, представники ЗМІ та громадо Миколаєва!

Сьогодні я хотів взяти слово на сесії Миколаївської міської ради, проте вимушений відбути до Києва для участі в розгляді апеляційної скарги. Тож напишу те, що хотів сказати, тут.

У своїй роботі я завжди дотримувався принципів законності, прозорості і доброчесності. Цього вимагав і від підлеглих.

За два з половиною роки на посаді директора департаменту житлово-комунального господарства мені з командою вдалось відновити довіру до департаменту і реалізувати насправді дуже багато важливих проектів у Миколаєві: від облаштування зон відпочинку до таких масштабних речей, як тролейбусна лінія навколо Намиву та реконструкція колекторів, очисних споруд та котелень у місті.

Шановні депутати, на початку цієї каденції я був одним із вас. Як і Вам, люди - жителі Миколаєва - довірили мені захищати їхні інтереси у стінах міськради. Я склав присягу депутата і пообіцяв розвивати Миколаїв.

Затвердивши мене на посаді заступника міського голови, ви надали позитивну оцінку моїй праці і висловили довіру мені як професіоналу. Свою самовіддачу роботі я транслював на всі підрозділи, що мені підпорядковуються.

В своєму житті я маю дві найцінніші та найважливіші речі для мене. Це моя родина, заради якої я існую, і моя репутація, яку я створював щоденною важкою працею, іноді приділяючи їй час, який міг провести з сім’єю. На жаль, репутація - це соціальна оцінка, яку можна створювати все життя і яку можуть знищити вмить.

Сьогодні детективи НАБУ здійснюють розслідування обставин реконструкції Соборної площі.

Сподіваюся, розслідування завершиться якнайшвидше і всі дізнаються правдиві факти по цій справі.

З самого початку я співпрацював зі слідством і планую робити це надалі.

Я впевнений, що істина буде встановлена, мою репутацію буде відновлено, а ми і надалі працюватимемо для нашої громади і будемо рухати місто Миколаїв вперед. Із більшим завзяттям та мотивацією.

Враховуючи суспільний резонанс та вимоги ухвали Вищого антикорупційного суду, вчора я звернувся до Олександра Федоровича із заявою про усунення мене від посади Директора департаменту ЖКГ, яку він задовольнив.

Мої обов’язки виконуватиме пані Наталія Осецька. Впевнений, з її досвідом роботи вона упорається з поставленими завданнями і продовжить реалізовувати наші проекти.

Дякую всім, хто підтримав і підтримує мене під час ціє життєвої негоди. Буря обов’язково вщухне, а ми вийдемо з неї іншими людьми і будемо продовжувати покращувати наше місто, - написал вице-мэр.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: