Работа Госпродпотребслужбы должна быть качественной — Гайду

Текст
меньший
ДПСС - важливий інструмент у забезпеченні продовольчої безпеки країни, однак сьогодні в їі роботі є негативні приклади, які турбують виробників. . На засіданні Комітету з питань аграрної та земельної політики ухвалили рішення визнати роботу керівництва Держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів незадовільною в деяких напрямках роботи. .

Народный депутат Украины Александр Гайду, который работает в Комитете по аграрным вопросам, рассказал, что работа Госпродпотребслужбы должна быть более качественной, чем сегодня. Он также приоткрыл завесу, над чем сегодня работает Комитет. Об этом он написал на своей странице в социальной сети Facebook.
"РОБОТА ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ МАЄ БУТИ КРАЩОЮ!


На засіданні Комітету з питань аграрної та земельної політики ухвалили рішення визнати роботу керівництва Держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів незадовільною в деяких напрямках роботи.


ДПСС - важливий інструмент у забезпеченні продовольчої безпеки країни, однак сьогодні в їі роботі є негативні приклади, які турбують виробників.


❌ Через бездіяльність ДПСС підприємства, які вирощують тварин, не забезпечені вушними бирками.

Це зупиняє переміщення та реалізацію худоби, а власники незареєстрованих тварин не можуть продати молоко та м’ясо.


❌Є численні відмови ДПСС реєструвати сільгосптехніку через необґрунтовані зауваження до форми сертифікатів затвердження типу. Чому це відбувається незрозуміло. Служба ігнорує запити Мінагро. І це в той час, коли робота аграріїв - пріоритет для всієї держави!


❌Є зауваження до якості роботи служби у рибній галузі. У той час, коли ДПСС мала б сприяти розширенню ринків збуту, відбувається перешкоджання господарській діяльності.


Обговоривши ці питання, Комітет вирішив спрямувати звернення до Кабміну. Чекаємо на реакцію Уряду, кадрові висновки та подальші позитивні зрушення у роботі служби. Адже сьогодні їхня злагоджена і відкрита робота - це питання продовольчої безпеки країни🇺🇦🌾", - написал он.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: