Управління охорони здоров‘я Миколаївської облдержадміністрації направило відкритого листа місцевим ЗМІ

Текст
меньший
Тубдиспансер придбав дорожчий томограф через невідповідну документацію

Прес-служба Управління охорони здоров‘я Миколаївської облдержадміністрації написала відкритого листа представникам миколаївських ЗМІ. Наводимо текст листа без змін.

Відкритий лист до ЗМІ

Управління охорони здоров‘я Миколаївської облдержадміністрації звертається до ЗМІ з наполегливим вимаганням не вводити читачів в оману, публікуючи уривки інформації та особисті висновки, зроблені на власний розсуд. Зокрема в деяких інтернет-виданнях розміщено статтю «Позор! Николаевский тубдиспансер купил томограф за шесть миллионов, хотя мог бы и за четыре». Багато видань копіювало матеріал, але жодне не звернулось для отримання коментарів тендерного комітету.

Розуміючи, що таке положення може бути викликане декількома чинниками, а саме: бажанням створити негативний імідж галузі охорони здоров‘я; недостатнім професіоналізмом окремих представників ЗМІ; недостатньо налагодженою співпрацею з прес-центром УОЗ, надаємо офіційну інформацію щодо причин відхилення пропозиції.

Згідно «Протоколу розгляду та порівняння пропозицій конкурсних торгів на закупівлю рентгенівського багатозрізового комп’ютерного томографа» від 10.08.12 пропозицію №1 від ПП «Анкон» (сума 4200,0тис.грн) було відхилено, так як вона не відповідає медико-технічним характеристикам документації конкурсних торгів, а саме учасником не забезпечено надання пропозиції конкурсних торгів до вимог абз.4 п.2 розділу III» Підготовка пропозицій конкурсних торгів» документації конкурсних торгів на закупівлю рентгенівського багатозрізового спірального комп’ютерного томографу, яка підготовлена замовником з врахуванням п.3 ст.22 Закону України від 01.06.10 №2289-VI «Про здійснення державних закупівель» (зі змінами).

Повідомлення про відхилення пропозиції конкурсних торгів направлено ПП «Анкон» та розміщено в мережі Internet.

Прес-служба нагадує, що завжди готова надати ЗМІ будь – яку інформацію в межах своєї компетенції, яка не суперечить чинному законодавству, і сподівається що засновники видань пам‘ятають: якісна інформація повинна засновуватись на об‘єктивному викладенні фактів.

Прес–секретар Багрянцев Ю.М.

Источник: nikvesti.com

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: