Росіяни обстріляли дитячий садок та хлібзавод, - Сєнкевич

Текст
меньший
Мер Миколаєва повідомив, що цієї ночі під російський удар потрапили дитячий садочок, який саме готували до відкриття, та хлібзавод, що забезпечував потреби Миколаєвської та Херсноської областей.

Житловий будинок, дитячий садочок та хлібзавод - такі наслідки російського нічного удару по Миколаєву.

Відповідне відео мер міста Олександр Сєнкевич опубліковал в своєму Телеграм.

За його інформацією, близько 01:30 ночі в Миколаєві пролунали два вибухи - міські служби виявили два прильоти.

— Один з них у підприємство поблизу, інший - на території дитячого садочка. Тут немає жодних військових об'єктів, ми готували цей садок до відкриття, тому прибрали територію, - розповів Сєнкевич.

Він також додав, що на щастя загиблих немає, але є кілька постраждалих. Сильною вибуховою хвилею пошкоджено багато будинків - вони стоять без вікон та дверей. Зранку працюють всі служби, щоб ліквідувати наслідки. Мер нагадав, що якщо комусь потрібен прихисток - необхідно звертатися до міської ради. Також людям будуть надані їжа та всі необхідні речі.

Що стосується хлібзаводу, який також потрапив під обстріли, він забезпечує хлібом дві області: Миколаєвську та Херсонську.

— Вже сьогодні можна констатувати, там немає військових. Але є автомобільна техніка, яка використовується для доставки хліба по Миколаєву та в Херсон. Вона дуже понівечена. Це може відобразитися на логістиці підвозу хліба. Це, знову ж таки, терористичний акт, спрямований на вбивство та голодомор, - заявив Сенкевич.

Керівниця хлібзаводу Альона Ракова розповіла, що вже завтра хліб буде у всіх, відповідно до замовлень.
— З організованою роботою та підтримкою обласної військової організації, мерії, обленерго, облгаз ми матимемо світло, матимемо газопостачання, і поставлятимемо вам хлібобулочні вироби по всім торгівельним точкам. Замовляйте на завтра хліб, все буде! - Сказала вона.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: