У Генштабі повідомили про ворожий обстріл у районі Миколаєва

Текст
меньший

У Херсонському напрямку ворог обороняється, зміцнює угруповання військ.


Здійснив артилерійські обстріли районів понад 15 населених пунктів, що поряд із лінією зіткнення. Це, зокрема, Осокорівка, Золота Балка, Дудчани, Антонівка, Білорудове Херсонської області, Херсон та Миколаїв.


Про це повідомляє Генштаб у зведенні вранці, 7 грудня.


На Сіверському напрямку ворог здійснив артилерійські та мінометні обстріли населених пунктів Чернігівської та Сумської областей.


На Слобожанському напрямку обстріли з танків, мінометів та ствольної артилерії зазнали райони населених пунктів Харківської області.


У Куп'янському напрямку противник веде оборонні дії, відкриває вогонь у районах населених пунктів Харківської та Луганської областей.


На Лиманському напрямку окупанти обстріляли райони Макіївки, Майданчика та Невського Луганської області та Тернів, Ямполівки та Лимана у Донецькій області.


На Бахмутському та Авдіївському напрямах супротивник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій.


У Новопавлівському напрямку ворог веде оборону. Ворожа артилерія та міномети стріляли районами населених пунктів Донецької області.


У Запорізькому напрямку противник намагається покращити тактичне становище. Здійснив обстріл у районах понад 10 населених пунктів.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: