На Миколаївщині розшукали зниклу дівчинку

Текст
меньший
«З неповнолітньої ювенальні інспектори провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки та пояснили, чим міг обернутися її необдуманий вчинок», - йдеться у повідомленні. Як з'ясувалося, дівчина разом зі своїм приятелем за компанію поїхала до його друзів, які мешкають у селищі.

Найменше доби знадобилося правоохоронцям, щоб встановити місцезнаходження 17-річної мешканки Первомайська. Дівчина знаходилася у селищі Кам'яний Міст. З нею все добре, її життю та здоров'ю нічого не загрожує.


Про це повідомляє поліція Миколаївської області.


У пошуках дівчини були задіяні оперативники карного розшуку, ювенальні інспектори та дільничні офіцери поліції Першотравневого райвідділу.


Завдяки злагодженим спільним діям правоохоронці знайшли неповнолітню у населеному пункті неподалік Первомайська.


Як з'ясувалося, дівчина разом зі своїм приятелем за компанію поїхала до його друзів, які мешкають у селищі. Виявилося, що весь цей час вона провела серед нових знайомих, де й знайшли її правоохоронці.


«З неповнолітньої ювенальні інспектори провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки та пояснили, чим міг обернутися її необдуманий вчинок», - йдеться у повідомленні.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: