Цієї ночі Миколаєвщина була атакована 5 ракетами Х-22

Текст
меньший
Вночі по області було випущено 5 ракет Х-22. Частина попала в поля, частина - у промисловий об'єкт. Людських жертв немає

Сьогодні вночі, з 00:18 по 00:37 ворог здійснив ракетний обстріл Миколаївської області.За попередніми даними, які озвучил голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, 5 ракетами Х-22, випущеними з літаків стратегічної авіації Ту-22М3, ворог атакував Ольшанську та Костянтинівську громади.

- Пошкоджено будівлю промислового підприємства, також зафіксовано влучання на відкритій території. За межами підприємства спалахнула суха трава, пожежу ліквідовано о 01:20 підрозділом ГУ ДСНС України в Миколаївській області. Інші пошкодження уточнюються. Постраждалих немає, написав очільник області.
Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, під час телемарафону розповіла, що ракети Х-22 не є високоточними.
- Ймовірно, що росіяни намагались вивідати, де та які системи ППО готові працювати. Одне влучання було в промислове підприємство. Зруйновано цех, людських втрат немає. Були влучання в поля як на Херсонщині, так і на Миколаївщині. Похибка цих ракет передбачає такі помилки. Решта результатів уточнюється, людських втрат немає, - сказала спікер.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: