Зведення обстрілів Миколаївщини: зруйновані будинки, школа, стадіон

Текст
меньший

Окупанти минулої доби продовжили обстріли Миколаївської області. Під ударами супротивника опинилися населені пункти Миколаївського та Баштанського районів.


Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація у своєму щоденному зведенні.


Миколаївський район:


Вдень, 10 серпня, об 11:00 внаслідок ворожих обстрілів Шевченківської громади у с. Зоря зруйновано житлові будинки. Постраждалих немає.


Вчора, 10 серпня, о 22:25 та сьогодні, 11 серпня, о 06:30 ворог обстрілював с. Костянтинівка Першотравневої громади. Наслідки ушкоджень уточнюються. Постраждалих немає.


Вдень, 10 серпня, о 14:05 внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків виникла пожежа хвойної підстилки та лісових насаджень у Балабанівському лісовому урочищі.


Баштанський район:


Вчора, 10 серпня, близько 12:00 були обстріли с. Широке Широківської громади. Зруйновано два житлові будинки, влучення були до зруйнованої школи та стадіону. Постраждалих немає. Орієнтовно з 22.00 були обстріли за межами населених пунктів громади. На сьогодні тривають обстріли за межами громади. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.


Триває обстріл території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Минулої доби обстрілу зазнали села Лепетиха та Кавказ.


Також внаслідок обстрілів у смт Березнегувате виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.


У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: