Миколаївський актор поміняв сцену на зброю

Текст
меньший

Актор Миколаївського національного театру драми та музичної комедії Олександр вступив до лав Нацгвардії України.


Про це повідомляє Північне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України.


Саме у Миколаєві війна його і застала.


«23 лютого я був у гостях у свого колеги, дивилися виступ Путіна, подумали тоді, що це тільки залякування, бо навіть на думку не спадало, що Росія може піти повномасштабною війною на нашу Україну», - згадує актор.

Спочатку чоловік вирішив, що його фронт – це моральна підтримка мешканців міста та українських захисників. З колегами він почав записувати вірші, пісні, виставляти їх на сайті театру.

Коли лінія фронту наблизилася до міста, розпочалися обстріли, у театрі дали відпустку. Тоді Олександр вирішив поїхати на Київщину, додому до батьків, котрі були в окупації цілий місяць.

«Побачивши зруйновану росіянами Київську область, я вирішив добровільно піти служити. Насамперед складним було те, що доведеться кардинально змінити своє життя: новий графік, знайомство зі зброєю, підстригти волосся, яке для образу я відрощував більше року», — каже актор.

Дізнавшись про творчу діяльність новоприбулого, побратими почали звати Олександра «Артист». За словами чоловіка, армія змінює людей, у тому числі його. Каже, під час служби став більш мужнім, відповідальним, це помітило його оточення.

«Нові знайомства, життєві історії — мені як акторові це на користь, адже потім я можу використати цей досвід для створення образів на сцені. Я впевнений, що ми переможемо, я повернуся до Миколаєва і ще не раз буду зі своїми колегами радувати наших дорогих глядачів. Миколаїв неодмінно вистоїть, як і вся Україна!», - каже «Артист».

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: