Зведення обстрілів Миколаївщини за добу

Текст
меньший

Окупанти минулої доби продовжили обстріли Миколаївської області. Під ударами супротивника опинилися населені пункти Миколаївського та Баштанського районів.


Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація у своєму щоденному зведенні.


Миколаїв:


Вранці у четвер, 11 серпня, через ворожі обстріли виникла пожежа житлового будинку в Корабельному районі міста. Постраждалих немає.


Також вдень, 11 серпня, внаслідок попадання боєприпасів та їх уламків сталося займання хвойної підстилки та сухої трави у Балабанівському лісовому урочищі.


Миколаївський район:


Під постійним ворожим обстрілом знаходиться Шевченківська ОТГ. Вчора, 11 серпня, у другій половині дня внаслідок обстрілу с. Зоря зруйновано два житлові будинки. Також були влучення снарядів околицями с. Оленівка. Постраждалих немає.


Вранці, 11 серпня, після ворожих обстрілів виник спалах хвойної підстилки у Галицинівському лісовому урочищі.


Увечері, 11 серпня, о 20:30 під обстрілами перебували села Костянтинівка та Новомиколаївка Первомайської громади. Постраждалих немає. Наслідки обстрілу уточнюються.


Вранці у п'ятницю, 12 серпня, о 05:20 зафіксовано обстріл на околицях с. Парутине Куцурубської громади. Постраждалих немає. Інформація про пошкодження уточнюється.


Баштанський район:


Триває обстріл Березнегуватської громади. Так, минулої доби, 11 серпня, обстрілів знову зазнали сіл Лепетиха та Кавказ. Увечері в результаті обстрілу смт Березнегувате загинула жінка. Також пошкоджено житлові будинки. Детальна інформація уточнюється.


Вчора, 11 серпня, близько 18:00 були обстріли за межами с. Широке та в межах с. Поляна Широківської ОТГ. Внаслідок чого пошкоджено житлові будинки. Також вночі, 12 серпня, близько 1 години були обстріли за межами населених пунктів на території громади.


У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: