В ОВА назвали суму збитків у Миколаївській області за весь час війни

Текст
меньший

Збитки від військових дій за весь час війни в Миколаївській області на сьогоднішній день оцінюються у понад 150 мільярдів гривень.


Про це в інтерв'ю телеканалу «НІС-ТВ» заявив заступник голови обласної військової адміністрації Валентин Гайдаржі.


- Ведеться облік усіх «прильотів» по території області. І за дорученням президента через е-кабінет заповнюється по кожному об'єкту ступінь його так званої руйнації. Там є велика кількість пунктів – від геометричних розмірів до характеру пошкоджень, рівня, обсягу тощо, – сказав миколаївський віцегубернатор.


Представники місцевої влади — об'єднаних територіальних громад, районних військових адміністрацій та міських виконкомів — фіксують збитки, завдані всім об'єктам, незалежно від форми власності.


- Попередньо, за нашими підрахунками, знову ж таки, з урахуванням доріг, портів та всілякої інфраструктури, житлових будинків, лікувальних закладів, об'єктів культури тощо, у нашу область за час було більш ніж 11 тисяч «прильотів». На деякі об'єкти було по два, по три «прильоти». За деякими об'єктами немає кошторисів. Але за узагальненими підрахунками ми бачимо, що це понад 150 мільярдів гривень, - сказав Валентин Гайдаржі.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: