Комунальники ліквідують аварію на водогоні в центрі Миколаєва

Текст
меньший
4 червня на ділянці водогону по вул. Чкалова сталася аварія. Прорвало залізобетонну трубу діаметром 1000 мм, через що частина споживачів Заводського та Центрального районів міста тимчасово залишилися без води.

Фахівці МКП «Миколаївводоканал» одразу відреагували на проблему та приступили до ліквідації витоку. На місці працюють дві бригади підприємства та кілька одиниць спеціалізованої техніки. До роботи долучили і колег з КП «Миколаївелектротранс» та АТ “Миколаївобленерго”.

“Водогону багато десятків років, тож врешті він не витримав тиску води. Стався великий витік, чимало абонентів без водопостачання. Задіяні спеціалісти електротрансу та обленерго. Біля місця аварії розташована електроопора, її треба демонтувати, щоб ми могли дістатися місця пориву”, - розповідає майстер водопровідної мережі МКП “Миколаївводоканал” Олександр Костогриз.

Після розриття та обстеження стане зрозуміло, чи потрібна повна заміна пошкодженої ділянки труби. Обсяг робіт масштабний, тому комунальники працюватимуть ще й наступну добу. Завершити планують до кінця дня 6 червня.

Нагадаємо, водопостачання тимчасово призупинено за адресами:

- від вулиці Чкалова до проспекту Центрального та від вулиці 3-тя Слобідська до Садової;

- від вулиці Чкалова до проспекту Центрального та від вулиці Мала Морська до вулиці Соборна;

- від вулиці Дунаєва до вулиці Сінна та від вулиці Декабристів до вулиці Лягіна;

- проспект Центральний від вулиці Рюміна до вулиці Генерала Карпенко;

- мікрорайон Сухий Фонтан;

- частково без води будинки по вулицях Спаській, Адміральській, Потьомкінській до вулиці Садової.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: