Кім закликав готуватися до майбутніх ворожих атак на енергосистему

Текст
меньший

Глава Миколаївської ОВ Віталій Кім попередив, що ворог продовжуватиме атакувати енергосистему України та закликав мешканців бути готовими до такого розвитку подій.


Про це керівник області сказав у відеозверненні на 26 листопада.


-Ми чекаємо, що знову погані люди нападатимуть на нашу електрику, ми готові захищатися. Але ми готуємо інформацію про воду, де можна буде набирати воду, підвозити, розкинути генератори. Отримають інформацію голови районів міста, щоб знати, де що можна отримати з погляду електрики та води. Але я звертаюся до всіх – зробіть собі запас води, зарядіть павербанки, подумайте щодо зв'язку, домовтеся з родичами, що робити, якщо не буде зв'язку і так далі, - сказав Кім.


Він закликав волонтерів переключити свої зусилля на пошук та доставку дизельних генераторів, щоб допомогти тим, хто цього потребуватиме.


-Звертаюся до наших волонтерів, які з першого дня війни допомагають нам. Прошу вас перейти на дизель-генератори, паливо, щоб ми могли допомогти людям, які не мають цієї можливості, які не можуть самі організувати себе дизель-генератор, нам це доведеться. Зима починається, у будь-якому потрібно везти з-за кордону, у Польщі вже немає, у Німеччині закінчуються. Хто має можливість, тягніть генератори, - закликав начальник військової адміністрації.


Окремо Кім звернувся до фермерів та підприємців:


-Фермери. Є завдання у ОТГ, щоб селяни допомагали кожен своєму селу безпосередньо генераторами, водою безперервно. Прошу фермерів, бізнес у себе на місті допомагайте людям, сільрадам, ми маємо показати, що ми єдині. Росіяни продовжують загрожувати, що нападатимуть на нашу енергосистему, ми маємо підійти до цього підготовленими.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: