Нове обладнання для лабораторіїміської лікарні №1

Текст
меньший
Нове обладнання для лабораторіїміської лікарні №1

Клініко-діагностична лабораторія міської лікарні №1 отримала сучасне обладнання за сприяння Всесвітньої організації охорони здоров’я, - повідомила пресслужба міськради з посиланням на управління охорони здоров'я.

Медзакладу передали два аналізатори французької компанії «Біомер'є», що вважаються золотим стандартом у мікробіології; автоматизований мікробіологічний аналізатор «VITEC 3» для ідентифікації мікроорганізмів та визначення чутливості до антибіотиків; аналізатор культур крові ВасТ/ALERT 3D, призначений для вирощування культур крові в умовах з постійним моніторингом росту мікроорганізмів.

Начальниця управління охорони здоров’я міськради Ірина Шамрай разом з представниками ВООЗ відвідали лікарню та оглянули потужності лабораторії.

“Цей заклад є найбільш сучасним у Миколаєві та бере участь у заходах Міжнародної програми CAESAR”, - зауважила пані Ірина.

Управління охорони здоров’я міськради дякує партнерам за допомогу. Нові апарати дозволять покращити процеси діагностики та слугуватимуть на користь містянам.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: