Олександр Гайду привітав миколаївських медичних сестер з професійним святом

Текст
меньший
Народний депутат України Олександр Гайду зустрівся з колективом Миколаївського обласного центру онкології та привітав працівників з Міжнародним днем медичної сестри та медбрата.

Нардеп подякував за те, що майже всі вони залишилися допомагати пацієнтам попри ворожі обстріли міста, в тому числі і по самому онкоцентру. Олександр Гайду наголосив, що спеціалізація лікарні потребує надзвичайної кваліфікації та вмінь персоналу, а з початком війни навіть стала шпиталем, який допомагав постраждалим від обстрілів містянам.

- У моєму житті медики завжди займали особливе місце, оскільки я сам виріс у родині лікарів і бачив, настільки це тяжка та відповідальна робота. Хочу подякувати за ваш неймовірний внесок у збереження здоров’я та життя багатьох жителів Миколаєва та області. Без вас було б важко. Я вам вдячний, що ви залишились тут та продовжуєте надавати медичну допомогу всім, хто її потребує, – сказав народний депутат.
Старша медична сестра центру здоровʼя жінки КНП «Миколаївський обласний центр онкології» Світлана Лушникова розповіла, що роботи під час війни додалося. Особливо багато її було в часи масованих обстрілів міста і області, коли лікарня працювала, як шпиталь та надавала допомогу пораненим.
- Ми - лікарі, наш обов'язок рятувати людей, незважаючи на умови. Тому наша мета - зробити все, щоб пацієнти були врятовані, - зазначила Світлана Лушникова.
Нагадаємо: Олександр Гайду постійно допомагає лікарням міста та області медичним обладнанням, медикаментами, продуктами. Минулого року для потреб лікарень Миколаєва гуманітарний штаб нардепа, зокрема, передав 3 реанімаційні автомобілі, два ІВЛ-апарати Remeza, спеціалізовані ліжка, хірургічні лампи, інгалятори Ulaizer Pro, інфузійні насоси, реанімаційне обладнання.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: