Ще одного держслужбовця затримано з хабарем

Текст
меньший
На Чернігівщині оперативники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС в області затримали державного службовця «на гарячому» під час отримання хабара.

В ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за матеріалами працівників УБОЗ УМВС України в Чернігівській області за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, на центральній вулиці міста Чернігова було затримано 49-річного мешканця Менського району.

Чоловік є головним спеціалістом одного з управлінь в Чернігівській області. Держслужбовець, використовуючи свої владні повноваження посадової особи, вимагав та отримав від фізичної особи хабар в сумі близько 4 тисячі гривень за непритягнення останнього до адміністративної відповідальності. Предмет хабара (грошові кошти) вилучено.

Посадовця затримано, йому оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Скоєння подібного злочину карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Источник: nikvesti.com

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: