Фандрейзінгова платформа UNITED24 об'єднала навколо України весь світ

Текст
меньший
Президент Володимир Зеленський розповів, що започаткована рік тому платформа UNITED24 змогла об'єднати весь світ, щоб допомогти Україні.

Державній фандрейзинговій платформі UNITED24 виповнився рік. Як повідомив в офіційному Telegram Президент Володимир Зеленський, ця платформа створювалась з метою об'єднати зусилля всього світу. Сьогодні можна константувати, що мета, з якою створювалась платформа досягнута. Саме через неї мільйони людей з усього світу змогли допомогти українським військам та громадянам. Загальна сума благодійних внесків, які зібрали завдяки United24, сягнула понад 10 мільярдів гривень.

- За кошти, акумульовані через платформу, профільні міністерства придбали 176 машин швидкої допомоги, а також сотні одиниць медичного обладнання та амуніції для українських захисників, першу в Україні машину для розмінування, законтрактували понад 3839 БПЛА/комплексів БПЛА, відбудували 11 мостів на деокупованих Миколаївщині й Херсонщині та започаткували перший у світі флот морських дронів, - написав Володимир Зеленський.

Він зауважив, що сьогодні відбулось відкриття нового напряму в нашій державній благодійній платформі United24 – відбудова України. Тобто це генерація коштів для відновлення, зокрема, житла для українців на територіях, які постраждали від російських ударів та окупації.

- Станом на цей день тільки через United24 зібрано вже близько півмільярда гривень від людей із понад ста країн – для відновлення житла. Це відчутна допомога і місцевим громадам, і державі.Загалом же завдяки державній фандрейзинговій платформі зібрано вже понад 10 мільярдів гривень, - сказав Президент.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: