Директор миколаївської «Юності», шоумен Кошевий втік до анексованого Криму

Текст
меньший

Відомий миколаївський шоумен, директор концерт-холу «Юність» Олег Кошевий виявився колаборантом та зрадником України.

Про це повідомив колишній начальник управління культури Миколаївської міської ради Юрій Любаров на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, голова концерт-холу «Юність» Олег Кошовий втік до анексованого Криму працювати на «Російський дім». При цьому, директор «Юності» видалив сторінки у соціальних мережах і змінив номер телефону на російський.

«На початку травня він звільнився з посади заступника директора палацу культури, видалив обліковий запис у ФБ і тихо втік. Через якийсь час сплив на тимчасово окупованій території Криму. Виплив як спливає подібне, бо таке ніколи не тоне. Виплив зі звичним пафосом, на посаді менеджера з розваг російського курортного комплексу, зі спектаклем, у якому грав у Миколаєві, з практично такою ж назвою творчої групи, як була у Миколаєві. Можна говорити «бог йому суддя», але я говорю «шляхом російського корабля», - написав Любаров.

У коментарі до допису нардеп Давід Арахамія повідомив, що передав інформацію про шоумена-зрадника розвідникам.

«Краще знати заздалегідь, ніж у найважчий час, він би вставив ніж у спину. Передав контактні дані у розвідку, нехай тепер ходить та оглядається», - написав Арахамія.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: