Шанувальники Путіна намагалися зірвати концерт Полякової в Ізраїлі

Текст
меньший

Українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно провела концерт в Ашдоді, Ізраїль, розповіла, як люди, які підтримують путінський режим, намагалися зірвати виступ. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.


Зокрема артистка розповіла історію як, дівчинка з Маріуполя подарувала їй браслет, який плела у підвалі драмтеатру, коли туди влучила російська ракета. У свою чергу виконавиця надягла його та пообіцяла зняти лише після перемоги України.


"Коли відбулося російське вторгнення в Україну, звичайно, всі були налякані. Всі були просто розбиті. Якраз сталася трагедія в Маріупольському драмтеатрі. Це була Хорватія, благодійний матч, де співала гімн України. До мене підійшла сім'я, яка вижила в Маріупольському драмтеатрі. І дівчинка у підвалі сплела цей браслет. Я його надягла і сказала, що зніму лише тоді, коли закінчиться війна. Звичайно ж, перемогою України", - сказала вона зі сцени.


Коли Полякова розповідала цю історію, затяті шанувальники Путіна стали засвистувати, проте співачка не розгубилася і відповіла їм.


"Це що? Хтось не знає цієї інформації, я комусь розплющую очі? Українці, ви тут, ми всі знаємо?" - заявила вона.


Попри цей інцидент концерт Полякової в Ізраїлі пройшов нормально, адже відчувалася підтримка українського народу.


"Незважаючи на спробу зірвати мій виступ з боку кількох фанатів пуйла на концерті в ізраїльському Ашдоді, я відчула неймовірну підтримку України від глядачів, від усього залу. Це був один із найкращих моїх виступів!" - поділилася зірка.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: