Данилко висловився про своїх колег, які замовчують війну в Україні

Текст
меньший

Українська артистка Вєрка Сердючка, роль якої грає Андрій Данилко, висловилася про мовчання колег по сцені – Ані Лорак і Наташі Корольової, які живуть у Росії. Про це зірка розповіла в програмі І грянув Грем.

За словами Данилка, він не засуджує їх, але не може зрозуміти, чому вони мовчать про повномасштабну війну в Україні.

"Вони вибрали так. Це їхній вибір. Я ставлюся з розумінням. Я, звісно, це зрозуміти не можу за своїми людськими якостями, але, з іншого боку, я розумію: це страх, вони там живуть. Наташа Корольова – я розумію чому... Вона просто мовчить, але ж дім, це страшно. Я не засуджую нікого, але я цього зрозуміти не можу", – сказав він.

Водночас артист не оминув згадкою мовчання Алли Пугачової, чоловік якої – Максим Галкін – активно засуджує російське вторгнення.

"Вона все правильно робить. У її випадку, я отак дивлюся, дуже багатьом я би порадив – краще б вони мовчали, ніж говорили. Мовчання – золото. Мовчання, – хтось сказав щодо Алли Борисівни, здається Артур Гаспарян: вона так красномовно мовчить – і все зрозуміло. Я її дуже поважаю, і коли я бував у складних ситуаціях... Є речі... Я їй дуже вдячний... Я її про це не просив, коли вона за мене заступалася на Євробаченні. Запросила мене, коли я був взагалі забороненим для приїзду. На відкритті Радио Алла ми виступали, їх там усіх "паралізувало", – додав Андрій Данилко.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: