Росіяни зривають концерти Олега Скрипки у Німеччині

Текст
меньший

Український музикант, лідер гурту Воплі Відоплясова Олег Скрипка заявив, що росіяни, які підтримують путінський режим, зривають концерти в Німеччині. Про це артист повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема, співак зазначив, що у Гамбурзі у клубі INDRA, з яким у гурту був договір на проведення концерту, захід було скасовано.

"Українська музика несподівано почала отримувати опір "таємних сил" у Німеччині. І починають скасовуватися наші концерти під егідою, що українці - це фашисти, і фашистам не можна співати рідною мовою і співати свої пісні. Ми розуміємо, звідки ноги ростуть і, на жаль, тут німці начебто стають на бік українців, але клуби не дотримуються контрактів, і ми не можемо потрапити до цих клубів", - сказав він.

Втім, Олег Скрипка зазначив, що здаватися не збирається і обов'язково виступить, тільки на іншому концертному майданчику.

"Я хочу до вас звернутися, дорогі, хто придбав квитки, хто ще не придбав, підтримуйте нас! Ми повідомимо, де ми виступатимемо в Гамбурзі. Така корупція і так працюють довгі руки Кремля. Але ми все одно зробимо концерт і стежте за подіями , як вони розвиватимуться", - сказав він.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: