Танцівники палацу культури «Корабельний» привезли додому 34 нагороди

Текст
меньший

14 травня 2023 року 19 учасників зразкового ансамблю сучасного танцю Миколаївського міського палацу «Корабельний» уперше від початку війни виступили у Всеукраїнських змаганнях із сучасних танців «Кубок Одеси».

Результат перевершив усі очікування: 32 медалі - за сольні номери, 2 медалі - за дуетне виконання, 1 кубок - за масовий танець.

Участь наживо у заході всеукраїнського рівня для творчого колективу «Корабельного» є дуже знаковою. 5 липня 2022 року ворог зруйнував стіни палацу, але нічим не знищити і зупинити жагу до творчості і культурного розвитку. Наразі, після тривалої перерви, робота колективів закладу поступово відновлюється, діти поступово з’їжджаються до рідного міста і беруться за улюблену справу.

Учасники зразкового ансамблю сучасного танцю, на чолі з керівницею Наталею Кобельчук і тренеркою Юлією Бень, також повернулися до активних занять.

Останнім часом колектив поповнився юними танцівниками. Найменшій учасниці Кароліні Антоненко - 4 роки. Дівчинка нещодавно стала відвідувати заняття з хореографії. І на першому в житті конкурсі посіла І місце у своїй віковій категорії.

А підсумковий чудовий результат колективу у першому змаганні з початку війни такий:

І місце - Кубок за масовий танець Ювенали Формейшн Диско Слоу;

І місце - Дует Ювенали Диско Слоу;

За сольні номери - 32 медалі:

11 - 1 місце;

9 - 2 місце;

12 - 3 місце.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: