У Миколаєві підозрюваній у держзраді та «корегувальнику» посилили запобіжні заходи

Текст
меньший

У Миколаєві 51-річній жінці, підозрюваній у держзраді та 47-річному «коригувальнику» ворожого вогню посилили запобіжні заходи.


Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.


«Миколаївський апеляційний суд задовольнив апеляційні скарги Миколаївської обласної прокуратури та обрав суворіші запобіжні заходи двом жителям м. Миколаєва – 51-річній жінці, підозрюваній у державній зраді, вчиненій в умовах військового стану (ч. 2 ст. 111 КК України), та 1 ст. -літньому чоловікові, підозрюваному у несанкціонованому поширенні інформації про рух, переміщення та розміщення Збройних Сил України (ч.3 ст. 114-2 КК України)», - сказано у повідомленні.


Вказується, що прокурори не погодилися з попередніми рішеннями суду та оскаржили їх до апеляційної інстанції, наполягаючи на обранні більш суворих заходів.


«Завдяки принциповій позиції прокурорів жінці замість домашнього арешту обрано утримання під вартою без права внесення застави, а чоловікові – замість утримання під вартою із заставою у 200 тис грн обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із заставою у 1 560 000 грн», - повідомили у прокуратурі.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: