Суд Миколаєва відправив у СІЗО чоловіка, який на своєму авто збив жінку

Текст
меньший

У Центральному районному суді Миколаєва розглянуто клопотання про обрання запобіжного заходу 44-річному жителю Первомайська, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України.


Про це повідомляє прес-служба суду.


Згідно з матеріалами клопотання, 6 серпня, у світлий час доби, підозрюваний рухався за кермом автомобіля Renault на вул. Одеській у Первомайську. Наближаючись до одного з нерегульованих пішохідних переходів, водій не зменшив заздалегідь швидкість і здійснив наїзд на жінку похилого віку, яка перетинала дорогу по переходу. Внаслідок отриманих травм остання померла того ж дня у медичному закладі.


Прокурор просив обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 70 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.


Підозрюваний частково визнав свою провину і просив обрати запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Він стверджував, що під час ДТП його нога сковзнула з педалі, внаслідок чого автомобіль не загальмував, а продовжив рух.


Захисник підтримав позицію свого клієнта. На його думку, наведений прокурором ризик, що підозрюваний може втекти, є необґрунтованим.


Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Дмитро Тишко вирішив обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 173 670 грн.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: