У Миколаєві суд відправив в СІЗО рецидивіста, який вкрав електропастку для мух

Текст
меньший

У Центральному районному суді м.Миколаєва обрано запобіжний захід неодноразово раніше засудженому 37-річному чоловікові, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 КК України.


Про це повідомляє прес-служба суду.


Починаючи з 2005 року, вісім разів притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини в різних районах Миколаєва. Востаннє, у грудні минулого року.


Згідно з матеріалами клопотання про обрання запобіжного заходу, підозрюваний, вдень, проник через незачинене вікно до одного з приватних будинків по вул. Маяковського в Миколаєві і вчинив крадіжку, зокрема малярського валика, електричної пастки для мух, кількох розеток, секатора та деяких інших побутових речей. Своїми діями він завдав потерпілому збитків на суму понад 4 тис гривень.


У судовому засіданні підозрюваний та його захисник просили обрати запобіжний захід не пов'язаний із триманням під вартою, посилаючись на необґрунтованість підозри.


Заслухавши думки та дослідивши матеріали клопотання, зокрема заяву від підозрюваного про добровільну видачу вкраденого майна, суд дійшов висновку про обґрунтованість підозри та, з урахуванням наявних ризиків, слідчий суддя Дмитро Тишко ухвалив обрати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю заставу у сумі 74 430 гривень.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: