В Одесі гастролер із Миколаєва знімав з іномарок дзеркала та пропонував власникам їх викупити

Текст
меньший

В Одесі зловмисник із Миколаєва демонтував з припаркованих у дворах іномарок бічні дзеркала та вимагав від автовласників грошову винагороду в обмін на повернення їхнього майна.


Про це повідомили в Одеському районному управлінні поліції №1


Правоохоронці встановили, що у такий спосіб чоловік нагрів руки на одному з автовласників на 1500 гривень - потерпілий перевів кошти на мобільний рахунок зловмисника.


Оперативники Одеського районного управління поліції №1 затримали правопорушника, коли той уже із підготовленою запискою підшукував у Київському районі міста черговий об'єкт злочинного посягання. Згодом поліцейські виявили одну зі схованок фігуранта з парою викрадених ним дзеркал.


«За злочини, скоєні в умовах військового стану, чоловікові оголосили підозру за ч.4 ст.185 (Крадіжка), ч.4 ст.189 (Вимагання) та ч.1 ст.14, ч.4 ст.189 (Підготовка до здирству) Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством, такі злочини караються позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років із конфіскацією майна», - повідомила слідчий територіального підрозділу поліції Віолетта Барабанова.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: