У Миколаєві підозрюваний у держзраді намагався суд розжалувати історією про хворих батьків

Текст
меньший

У Миколаєві застосували запобіжний захід до підозрюваного в державній зраді.


Про це повідомляє миколаївський активіст Дмитро Рябченко.


«Отже, ще один покидьок. Сергій Л., уродженець Миколаєва. Сергій був досить забезпеченою людиною, мав професію моряка. Працював за кордоном, останнім часом – у Туреччині. Як тільки почалася війна, Сергій кинув роботу і одразу помчав в Україну… але з однією метою – працювати на окупантів», – написав активіст.


Він повідомив, що з першого дня підозрюваний почав стежити за переміщеннями українських військових і техніки, за об'єктами інфраструктури. Знімав все на відео та передавав дані ворогові.


«Навіть зумів відстежити, коли по місту на початку війни переміщували вночі літаки. Талановитий, коротше… Але скільки мотузочці не витися, як то кажуть, все одно сплететься у батіг. Сергія взяли спецслужби і тепер йому інкримінують ст. 111 – державну зраду. А там від 12 до 15. За справу, як то кажуть», - повідомив Рябченко.


Зазначається, що підозрюваний просив відправити його під домашній арешт, говорячи про хворих батьків, проте суддя Дірко відправив його на два місяці у СІЗО без права внесення застави.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: