У Миколаєві розкрадач надр намагався дати хабар поліцейському

Текст
меньший

У Миколаєві 54-річний місцевий житель пропонував хабар чиновнику відділення поліції № 4 Миколаївського районного управління, щоб уникнути відповідальності за незаконний видобуток корисних копалин та повернути вантажний автомобіль із піском.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Транспортний засіб правоохоронці вилучили кілька днів тому через відсутність дозвільних документів на видобуток піску. Наразі чоловіка затримано, йому загрожує до восьми років ув'язнення.

«Під час надання правоохоронцю неправомірної вигоди зловмисника затримали слідчі СУ ГУНП у Миколаївській області та працівники Миколаївського управління внутрішньої безпеки ДВБ НПУ за процесуального керівництва обласної прокуратури. Кошти вилучили», - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі здійснюють досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі».

Зараз 54-річного фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, готуються матеріали для вручення йому повідомлення про підозру. За підкуп посадової особи чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: