Житель Миколаївського району вдарив ножем залицяльника своєї подруги

Текст
меньший

Миколаївські поліцейські затримали чоловіка, який через ревнощі завдав тяжких тілесних ушкоджень знайомому. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.


До Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них доправили 55-річного місцевого жителя з ножовими пораненнями грудної клітки. Під час слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав від знайомого. Між чоловіками почалася сварка через те, що потерпілий розпивав спиртні напої разом із подругою зловмисника.


Наразі постраждалий перебуває у лікарні, його життю нічого не загрожує.


З місця події поліцейські вилучили зброю злочину – ніж, та направили його на експертизу.


Оперативники доправили 50-річного зловмисника до відділення поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.


За фактом заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України.


Наразі слідчі за погодженням із прокуратурою повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: