У КП «Миколаївська ритуальна служба» правоохоронці провели дванадцять обшуків

Текст
меньший
Миколаївські правоохоронці провели дванадцять санкціонованих обшуків у працівників КП «Миколаївська ритуальна служба», а також на території та у приміщеннях, що перебувають на балансі підприємства.

Про це, 23 травня, повідомляє прес-служба обласного управління поліції Миколаївщини.

Правоохоронці встановили, що представники підприємства при наданні ритуальних послуг, зокрема під час організації поховань незахищених верств населення, загиблих військовослужбовців та інших поховань, шахрайським шляхом заволоділи бюджетними грошовими коштами.

Правоохоронці провели 12 санкціонованих обшуків задля встановлення усіх обставин вчинення кримінального злочину та суми завданих збитків внаслідок протиправних дій.

- Слідчі вилучили бухгалтерську та іншу документацію для аналізу. Після проведення відповідних слідчих дій та експертиз будуть прийняті відповідні процесуальні рішення відносно всіх причетних до вчинення злочину осіб, - повідомив заступник начальника ГУНП – начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

Нині триває розслідування кримінального провадження розпочатого за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою». Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: