Житель Миколаєва у п'яному чаді сильно побив жінку, з якою познайомився аби разом випивати

Текст
меньший

До відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від медиків, що до них доставили невстановлену жінку в непритомному стані з численними гематомами та травмою голови. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.


Поліцейські встановили особу потерпілої, нею виявилася 40-річна мешканка обласного центру. А вже за кілька годин оперативники з'ясували обставини злочину та особу зловмисника, який завдав жінці тілесних ушкоджень.


Під час слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що того дня постраждала познайомилася зі зловмисником на вулиці, де вони разом вживали спиртні напої. У якийсь момент між 25-річним чоловіком та потерпілою виник конфлікт, внаслідок якого він побив жінку.


Зловмисника розшукали оперуповноважені управління карного розшуку обласного главку поліції, відділення поліції № 1 МРУП та поліцейські групи швидкого реагування відділення поліції № 6 МРУП, коли той намагався покинути межі міста.


Правоохоронці доправили 25-річного чоловіка до відділення поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.


За процесуальним керівництвом прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.


Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Слідчі дії продовжуються.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: